Raspakivanje nakon selidbe

Uskoro ćete poželjeti domaća jela, a raspakovana kuhinja je za njih neophodna. Počnite tako što ćete raspakovati sve uređaje koje redovno koristite, poput tostera i aparata za kafu. Zatim pronađite dom za ostatak. Čak i ako nije organizovano baš onako kako želite, to je početak i uvek se može reorganizovati kasnije.

Ako ste raspakovali kuhinju ikuhinjske aparate i petljali gde treba da ide svaka stvar, ovaj savet je za vas. Šanse su da će se stvari u vašem domu promeniti milion puta pre nego što pronađete savršen prostor ili položaj – i to je u redu. Samo prepoznajte da ovo putovanje ne mora da se obavi direktno nakon raspakiranja.

A ako odmah pokušavate da okačite sliku? Preispitajte. Ako prethodno niste detaljno razmislili o svom rasporedu, možda ćete bez razloga probiti rupu u zidu. Važno je da se vaše novo mesto oseća kao kod kuće, ali ako možete, sačekajte na dekoru dok se sve kutije za selidbu ne raspakuju.

Ne treba sve odmah raspakovati. Područja niskog prioriteta, poput garaže i pomoćne prostorije, mogu svoje predmete držati u kutijama za selidbe dok ih kasnije ne budete spremni istovariti.

Međutim, one kutije koje raspakujete, očistite ih u hodu. Ili ih razložite za recikliranje ili kasnije, a zatim ih iznesite iz prostorije u kojoj radite. Ovo ne samo da može učiniti čuda za održavanje morala čineći da vi i bilo koji drugi raspakivači imate osećaj da napredujete, već ostaviće vam i puno više prostora za kretanje. Kod selidbe ili preseljenja je važno da ne klonete duhom

U redu, sačuvajte možda jednu ili dve prazne kutije. Ovo će biti za donacije. Iako ste se već trebali spakovati dok ste se pakovali, možda ćete pronaći još onog što ne želite ili vam je potrebno sada kada ste u novom domu. Neretko se može utvrditi da određeni predmeti ne odgovaraju prostoru ili estetici. Dok je tu još agencija za slidbe neka vam završi odvoz nepotrebnih stvari.

Podstaknite svoju decu da raspakuju svoju spavaću sobu ili vam pomognu da se raspakuju. Daće im nešto da rade i pomoći da im ne bude dosadno. Nisu najbolji pomagači? Ohrabrite ih da postanu kreativni sa kutijama. Utvrde sa kutijama su uvek zabavne i mogu dan useljenja učiniti vrlo nezaboravnim! eto lako uključute decu u selidbe.

I na kraju, jedan od najboljih saveta za raspakivanje je da odvojite malo vremena da podignete noge i opustite se. Vi to nesumnjivo zaslužujete! Plus, verovatno imate pri ruci nekoliko desetina improvizovanih podloga od kartona. Oduzmite se i gledajte omiljenu TV emisiju uz neku udobnu hranu ili naručite picu za porodično veče uz film.

Preseljenje je teško i ima puno prilika da pođete po zlu, ali ako na pravi način pristupite raspakiranju, putovanje možete završiti pozitivno. Zapamtite, raspakivanje pokretnih kutija može potrajati nekoliko dana, zato uzmite malo vremena i uživajte u novom domu. Trudili ste se da stignete ovde i zaslužili ste!

Једно мишљење на “Raspakivanje nakon selidbe

  1. Повратни пинг: Saveti za selidbe – Biznis portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.