Plasticne kace i rezervoari

Polietilenski rezervoari za vodu idealni su za ekonomsko i higijensko skladištenje pitke vode voda u stambenim zgradama, industrijskim jedinicama, poslovnim kompleksima, zapravo bilo gde i
svuda.

Ovi rezervoari su oblikovani u jednom komadu. Rezervoari za vodu su bez bilo kakve šavove, spojeve ili zavarene spojeve.
Zbog svoje male težine, ovi rezervoari se lako instaliraju i izuzetno su pokretni. Veoma su lagani za količinu uskladištene vode. Rezervoar sposoban za skladištenje 2000 litara
vode teži samo 65 kg. naspram 0,5 MT u slučaju M.S. rezervoar i 2 MT u slučaju RCC rezervoar sličnog kapaciteta. Ovi rezervoari su otporni na rđu i curenje. Otuda oni praktično zahtevaju malo ili nikakvo održavanje.
Ovi rezervoari imaju dvostruki vek trajanja od RCC rezervoara i tri do četiri puta duži da je M.S. tenkovi. Temperatura vode unutra održava se prilično duže od M.S. rezervoar jer je polietilen loš provodnik toplote.

Osim zatvorenih rezervoara, postoje i vertikalni otvoreni plastični rezervoari ili poznatiji pod nazivom plastične kace. Plasticne kace se koriste za skupljanje komine, ali imaju i druge primene. Plasticne kace ili otvoreni vertikalni plastični rezrvoari mogu biti sa poklopcem ili bez poklopca, sve p potrebi. Na plastične kce se ugrađuju i različite vrste priključaka. KOntaktirajte proizvođaće i naručite različite vrste potrebnih rezervoara ili kaca koje vam trebaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.