Selidbe

Ponekad jednostavno znate da je u redu velika životna promena. Osećate se obaveznim napustiti svoj posao, vratiti se u školu ili se preseliti u novi grad i jednostavno nastavite sa tim. Drugi put nemate takvu jasnoću i nađete se u udovima; deo vas visi oko nemogućnosti da se krene napred, dok drugi deo razmatra neistražene mogućnosti. Ako se osećate tako premeštanjem u novi grad, ali ne možete se odlučiti, proverite da li postoje tačni znakovi da je došlo vreme za vašu selidbu.

Selidbe zbog rodjaka

Stvarno trebate da se približite ili udaljite od svoje porodice. Selidba može rešiti ta pitanja i dati odgovor. Možda vam nedostaju voljeni u drugom delu zemlje i vi ste u fazi svog života kada biste mogli da koristite tu posebnu vrstu porodične podrške. Ili možete da osetite potrebu da izađete u svet i iskusite život sami. U svakom slučaju, odnosi s roditeljima i braćom i sestrama igraju veliku ulogu kada je u pitanju izbor kada se preseliti. Zapitajte se – koliko vam je udaljenost od njih potrebno u ovom trenutku vašeg života?

Ništa vas ne drži tamo gde jeste; nema smislenih odnosa, nema značajnih radnih obaveza ili karijernih perspektiva. Pravilo palca – ako grebete po glavi duže od dve sekunde kada vas neko pita zašto živite tamo gde živite, to je prilično dobar znak da bi trebalo da počnete da se pakujete i organizujete selidbu.

Selidba zbog nezadovoljstva

Uvek ste nezadovoljni jednom ili drugom stvari. Žalite se na svoje komšije, gradske uredbe, saobraćaj, vremenske prilike, cene testenine i dosadnog lokalnog radio voditelja koji se uvek žali. Znate šta biste trebali učiniti … žaliti se nije? Preselite se.

Osjećate se kao autsajder i voljeli biste da se možete uklopiti, ali ako to učinite u mjestu u kojem trenutno živite, moglo bi se odlučiti za transplantaciju ličnosti. Oni su možda previše konzervativni ili previše liberalni, previše umešni ili previše lukavi; bez obzira na njihovu sklonost – veća im je moć. Poenta je u tome da biste verovatno mogli pronaći istomišljenike kompanija u gradu koji više odgovara vašem raspoloženju.

2 мишљења на “Selidbe

  1. Повратни пинг: Selidbe Beograd, selidbe firme – Biznis portal

  2. Повратни пинг: Селидбе и пакованје ствари за селидбе – Biznis portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.