Plasticne septicke jame

Prilikom izbora septičke jame za vaš dom postoji mnogo opcija. Prvo i najvažnije želite da izaberete rezervoar odgovarajućeg kapaciteta za vaš dom. Nakon toga želite da budete sigurni da ste izabrali rezervoar koji će obezbediti godine pouzdane usluge vama i vašoj porodici. Najbolji izbor je montažna betonska septička jama. Montažne septičke jame imaju mnoge prednosti u odnosu na rezervoare od plastike, čelika ili fiberglasa. To je razlog zašto toliko gradova i naselja zapravo zahteva upotrebu betonskih septičkih jama.

Prednosti montažne septičke jame

Tenkovi su veoma teški. Iako bi to neki mogli smatrati negativnim, verujemo da je to jedna od najvećih prednosti u odnosu na druge materijale. Prefabrikovana betonska septička jama nikada neće „isplivati“ na površinu kao što neki lakši rezervoari mogu da urade u određenim situacijama.
Sa specifičnom težinom od 2,40, prefabrikovane betonske septičke jame bolje su otporne silama uzgona od drugih materijala septičkih jama. HDPE ima specifičnu težinu od 0,97. Potrebna je dodatna radno intenzivna i dugotrajna priprema na licu mesta za sidrenje konstrukcija od više plutajućih materijala. Ovo treba uzeti u obzir pri izboru septičke jame za vaš dom.
Rđanje nije problem za montažne septičke jame. Čelični rezervoari i delovi nekih rezervoara od plastike i fiberglasa su veoma skloni rđanju i kvaru. Prefabrikovani beton postepeno jača tokom vremena. Drugi proizvodi, kao što su čelik ili HDPE, mogu se pokvariti i izgubiti snagu.
Prefabrikovani betonski rezervoari mogu se pumpati prazni bez straha da će se rezervoar urušiti.
Instalacija je jednostavna i jasna. Shea beton ima tim instalatera koji su instalirali stotine rezervoara. Znamo kako da pravilno pripremimo lokaciju i možemo da prevaziđemo skoro svaku prepreku za instalaciju. Imamo kamione opremljene dizalicama, a po potrebi možemo čak i da podignemo cisternu iznad kuće!
Osim vode, beton je najčešće korišćeni materijal na zemlji. Netoksičan je, ekološki siguran i napravljen od prirodnih sastojaka, što ga čini idealnim materijalom za septičke jame. Beton se koristi širom zemlje u različitim primenama i ne utiče na kvalitet podzemnih i površinskih voda.
Plastični rezervoari se mogu lako oštetiti tokom ugradnje. Većina kvarova plastičnih rezervoara može se pratiti do procesa instalacije.

Preko plastičnih rezervoara nikada ne bi trebalo da se vozi auto. Ovo može ograničiti postavljanje rezervoara i polja za ispiranje na vašem imanju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.