Plasticna septicka jama i filteri

Začepljeno odvodno polje Jedan od najčešćih (i skupih) uzroka zatajenja septičkog sistema. Međutim, izlazni filter septičke jame može biti jednostavno rešenje koje će vam pomoći da izbegnete začepljene cevi u vašem odvodnom polju. Filtar za odvod septičkih jama, poznat i kao filter za ispuštanje ili filter sive vode, štiti vaš septički sistem filtriranjem otpadnih voda dok napušta septičku jamu.

EKRANSKI UREĐAj
Uređaj za skrining, napravljen od prorezne plastike, instaliran je na izlazu septičke jame i pomaže u sprečavanju da bilo šta drugo osim tečnosti ne uđe u (i potencijalno začepi) odvodno polje. Prorezi su dovoljno mali da omogućava tečnosti da prođe kroz što će ostati veća kruta tvar.

ZAŠTO OUTLET FILTER POSTOJI ZAVRŠEN?
Ispravno ispušni septički rezervoar će se začepiti jer se otpadni filter filtrira i napušta septičku jamu. Kako se čvrsti materijali vremenom nakupljaju, oni se postupno začepljuju sve više i više filtera, što zahteva održavanje. Vašem filteru za odvod septičke jame potrebno je održavanje baš kao i ostatak septičkog sistema. Takođe ih treba očistiti kada napunite i očistite rezervoar.

KADA SE OČISTA OUTLET FILTER?
Kada treba očistiti izlazni filter, potrebno je povremeno izduvati septičke rezervoare kako bi se uklonio mulj i otpad koji se ne razgrađuju brzo u normalnim digestivnim procesima u rezervoaru. U normalnim uslovima, vaš filter za ispuštanje će funkcionisati nekoliko godina pre nego što je neophodno čišćenje. U najmanju ruku, filter treba očistiti kad god se pumpa, najmanje svake 3 do 5 godina. Saznajte više o preporučenom održavanju FloHavksa.

Održavanje septičkih jama najbolje je prepustiti obučenim servisnim tehničarima FloHavks-a. Izlazni filter septičke jame treba ukloniti iz septičke jame, a čvrste materije se moraju temeljno ukloniti. Jednom kada je očišćen, izlazni filter treba da se postavi na ispravno mesto i pravilno vrati u septičku jamu.

ŠTA SE ČINI AKO OUTLET FILTER NE Čisti?
Bez redovnog održavanja izlaznog filtra, kanalizacija bi mogla da se vrati u vaš dom. Spori odvodi i buka koji dolaze iz vašeg vodovodnog sistema su pokazatelji da je vašoj septičkoj jami potrebno dobro čišćenje i neko rutinsko održavanje. Najbolje je kontaktirati obučenog stručnjaka da instalirate novi filter ili očistite ili zamenite postojeći.

DA LI JAVNO POTREBUJEM OUTLET FILTER?
Da li mi zaista trebaju izlazni filterSeptički filtri su pristupačan i isplativ način za poboljšanje efikasnosti vašeg sistema septičkih jama uz zaštitu i produženje korisnog veka odvodnog polja. Mogu se lako ugraditi u postojeće rezervoare i dizajnirani su tako da spreče da čvrsta materija ne izađe iz septičke jame.

Profesionalci u FloHavks-u imaju iskustva u svemu što se tiče vašeg sistema septičkih jama, uključujući čišćenje ili zamenu filtera septičkih jama. Redovno održavanje septičkog sistema jedna je od najboljih investicija koje vlasnik kuće može uložiti u svoju imovinu. Rutinsko održavanje uštedeće vas od gnjavaže i glavobolje kod skupih popravaka u hitnim slučajevima.

Једно мишљење на “Plasticna septicka jama i filteri

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.