Paulovnija drvo sadnice

Brzorastuće drvo koje donosi ogromni zaradu je reklama koja se često pojavljuje na svakom koraku, iskače na društvenim mrežama. Šta je to? To ja paulovnija čuveno kisensko carsko drvo. Zašto odjednom postade popularno kod nas. Zbog brzog rasta, ali i konačno je napravljen hibrid koji je otporan na sve uticaje i klimatske promene kod nas. Paulovnija mora da opstane na ekstremno niskim i visokim temperaturama.

Prodaja paulovnije

Paulovnija se prodaje kao sadnice, dosta njih nudi seme koje izgleda jeftinije. Jedna stvar je bitna, najbolje su in vitro sadnice gde se radi na očuvanju osobina i genetike biljke. Sadnice dobijene u rasadnika kao što je Florand in vitro tehnikom mnogo su bolje i brže nepreduju nego sadnice koje su se razvile iz semana. Da bi se raztvile kbvalitene sadnice treba stručnost.

Mi preporučujemo da kupujete sadnice paulovnije iz rasadnika Florand kloje su garntovano dobre. Možda u startu smanjite ulaganja, ali lošim sadnicama nećete postići zadovoljavajuće rezultate. Sigurno ne želite da doživite razočarenje da kada u petoj godini treba da zaradite novac vidite da vaše sadnice nisu postigle zadovoljavajući kvalitet i da ne možete da iskoristite drvo paulovnije.

Kupujte kvalitetne i orginalane sadnice iz rasadnika Florand. Imajte na umu da se paulovnija kasnije samo oživljava iz posečenog panja, pa ako jednom kupite kvalitetne sadnice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.