Ariston bojleri

Ariston konstantno radi tako što nudi proizvode visoke tehnologije, kvaliteta i efikasnosti i sa ograničenim uticajem na životnu sredinu, kao jedna od vodećih kompanija u oblasti grejanja i tople vode radi poboljšanja kvaliteta komfora. LAkoća upotrebe i uštede koje ostvarite koristeći ariston bojlere. Kod nas uglavnom koriste Velis bojleri, ali možete videti i uštedu kroz neke druge vrste bojlera.

Usteda uz ariston bojlere

Primjerna proizvodnja upotpunjena je izvanrednom uslugom prije i nakon kupovine, s ciljem optimalne kombinacije udobnosti, energetske efikasnosti i poštovanja prema okolini. Ariston bojleri je novo zidno skladište sa toplotnom pumpom Ariston, koje je razvijeno u skladu sa okolinom: ovo zidno skladište je ekološki razvoj tradicionalnog toplovodnog rezervoara, sa inteligentnom tehnologijom, u skladu sa okruženjem.

IMa raznih vrsta ariston bojlera. Jedna vrsta je Nuos je u stanju da koristi toplotu iz vazduha za zagrevanje vode: samo jedna trećina energije potrebna za to dolazi od električne energije. Ova inovacija je ostvarena od strane Aristona, brenda sa najširim i najopsežnijim asortimanom bojlera toplotne pumpe u Evropi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.