Smestaj i apartmani na Zlatiboru

Zašto je Zlatibor naša ubedljivo najposećenija planina tokom godine? Razloga ima dosta, ali Zlatibor je raj za sve, od najmlađih do najstarijih i pruža svima različite mogućnosti, zadovoljava sve ukuse. Ako počnemo od idealne alpske i subalpske klime gde su zime duže, relativno jake i sa dosta padavina, do prijatno toplih leta sa svežim noćima, dovoljan razlog za turističke posete tokom cele godine. Sneg se na tlu zadržava u proseku nešto više od tri meseca, oko 100 dana. Najviše poadavina ima u maju i oktobru.

Leti temperature ponekad znaju da pređu i preko 30 stepeni Celzijusa, ali su te temperature podnošljive zbog vetrova. Vetrovi koji se na Zlatiboru ukrštaju u ružu vetrova izmešani sa aromom četinarskih iglica imaju blagotvorno dejstvo na ljudski organizam. Zbog toga je na Zlatiboru veli broj roditelja sa decom, ali i onih starijih.

Kako pronaći smestaj na Zlatiboru?

NA Zlatiboru imate veliki broj apartmana koji se izdaju, takođe tu je i velika ponuda hotela. Zlatibor je dobrim delom urban, što je dobro u neku ruku, jer svako bi se na mestu gde nema civilizacije smorio posle dva tri dana. Na Zlatiboru imate sve što vam je potrebno, a uz sve to daleko je samo nekih tri sata maksimalno od Beograda. Smestaj na Zlatiboru se u uglavnom nudi u apartmanima koji su slični jedni drugima, uređeni na sličan način sa standardnom opremom. Razlikuju se samo koliko su daleko od centra, i kom se naselju nalaze. Dovoljno je da pogledate na nekom od specijalizovanih sajtova kao što je zlatibor.net i potražite pod Zlatibor apartmani. Kompletna ponuda vas čeka. U zavisnosti od interesovanja vas i vaše porodice, možete izabrati smestaj bliže nekim atrakcijama koje će zokupiti vašu pažnju. Ako ste došli zbog šetnje i problema sa zdravljem duge šetnje će biti za vas pravi izbor. pa je šetnja do spomenika bar dva puta dnevno obavezna. Ako dolazite sa decom, onda su dvorci pored jezera obavzna stanica za vas.

Bez obzira na sve boravak na Zlatiboru je jedinstven i imate toliko zanimacija da ne može nikada da vam dosadi, a tu je svako veće program na Kraljevom trgu. Jednom Zlatibor – uvek Zlatibor i leti i zimi.

Једно мишљење на “Smestaj i apartmani na Zlatiboru

  1. Повратни пинг: Smestaj u apartmanima na Zlatiboru | Pretraga portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.