Vodič za selidbe firmi

Premeštanjem korporativnog ureda, konkrtenije rečene selidbe firmi može preći od uzbudljivog do zastrašujućeg iskustva. Postoji puno faktora koji treba razmotriti da li se selite ili izlazite iz grada, povećavate ili smanjujete za efikasnost, približavate se potrošačima i još mnogo toga. Premeštanje kancelarija može se činiti zastrašujućim iskustvom bez obzira da li vas trenutni kancelarijski kapacitet ne može obuzdati ili vam se zakup ne bliži.

Pomisao da ćete premestiti svu opremu, ceo svoj tim i sve te komade nameštaja može vam se činiti nemogućim zadatkom dok gledate oko svog trenutnog ureda. Selidbe kancelarija, međutim, događaju se gotovo svakodnevno širom zemlje sa kraćim uslovima zakupa i brže rastućim preduzećima.

Selidbe firmi i selidbe velike kancelarije može postati gotovo potpuno besprekoran uz savete stručnjaka i malo planiranja prosleđivanja. Pogledajte naš korak po korak vodič za preseljenje kancelarija. U ovom vodiču uključujemo sve što trebate znati kada se pripremate za selidbe u vašoj kancelariji. Za početak ćemo ukratko pogledati osnovnu listu kancelarija u pokretu.

Koraci za selidbe firme i kancelarije

Ova kancelarijska lista za selidbe kancelarije vodi vas kroz sve što je potrebno da učinite za uspešan potez u kancelariji. Za razliku od premještanja kući, premještanje u uredu podrazumijeva neku krhku opremu s kojom se mora pažljivo rukovati da ne bi ometali vaš rad tokom i nakon vašeg preseljenja.

Ispod koraka će vam puno pomoći ako ih pratite ozbiljno.

Pronađite novi kancelarijski prostor za posao.
Morate kreirati spisak svih što vam treba iz ovog novog prostora. Budžet, parking i javni prevoz, pogodnosti, IT, telekomunikacije, veličina i prostor, uključujući ostale stvari na vašem popisu osnovnih stvari, moraju se uzeti u obzir.
Pripremite plan projekta za selidbu u vašu kancelariju.
Odredite različite uloge članovima svog tima, uključujući ulogu menadžera projekta.
Održavajte sastanke često sa svojim timom.
Vodite računa da vaš tim razume njihovu ulogu i kako da se izvrsno ponaša u njemu.
Obaveštavajte ceo tim o svakom novom razvoju.
Označite važne datume u planu projekta preseljenja kancelarije, kao što su: kada odlučite da se preselite u novu kancelariju, kada morate da se iselite iz trenutne kancelarije, kada treba da stvorite svest klijenata i tako dalje.
Dobro planirajte budžet za selidbe firmi i selidbe kancelarije. Treba uzeti u obzir faktore poput troškova obnove, potreban iznos za novi nameštaj, iznos koji će se potrošiti na selidbu, telekomunikacijske i IT instalacije itd.
Potražite pomoć stručnjaka ako je potrebno. Stručnjaci poput građevinskih izvođača radova, projektanti kancelarija i dekorateri, usluge upravljanja preseljenjem, advokati i verovatno profesionalni čistač mogu se konsultovati dok vi takođe možete da uključite njihove kontakt podatke u svoj plan projekta.
Aktualizirajte svoju ideju dizajna. Da biste skice pretvorili u stvarnost, koristite profesionalnu kompaniju za dizajn kancelarije. \
Pre nego što preselite tim, proverite da li je vaša nova kancelarija u potpunosti spremna.
Da biste bili sigurni da svi znaju šta bi trebalo da rade, imajte sastanak sa njima dan pre selidbe firmi i kancelarije. Premeštanje vaše kancelarije trebalo bi da se nesmetano završi jednom kada po potrebi upotrebite svoj tim stručnjaka.
Proverite da li je stanje vaše bivše kancelarije vraćeno onako kako je bilo i pre nego što ste se uselili, ako ga date u zakup.

Једно мишљење на “Vodič za selidbe firmi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.