Transurfing Vadim Zeland

Ruski fizičar, ne bih da ga nozevem piscem, ali čovek čije su knjige nadmašile i preko 15 miliona primeraka. Bavio se kvantnim istraživanjima, ali sada se bavi pisanjem. Suviše skroman, sebe ne ističe nigde, Transurfing je tehnika o kojoj piše i on nije njen tvorac već je samo prenosi.

Vadim Zeland prenosi na koji način da pogledate stvarnost i ostvarite ono što želite uz pomoć moćne tehnike transurfinga

Koliko je vadim Zeland čudan, toliko su čudne i ideje koje knjiga donosi. U njegovim knjigama od kojih je Prostranstvo varijanti prva iz trilogije Transurfinga mnoga životna pitanja se gldaju sa potpuno drugog ugla, tako reći totalno neočekivanog.

Sve je pretpostavka da postoji prostor varijanti u kojem se čuvaju scenariji za moguće događaje. tamo je sve zapisano i ono što je bilo i ono što će biti. Pod nekim okolnostima energija ljudskih misli je sposobna da sve to materijalizuje. Za svoj cilj ne treba da se mučite, on sam sebe ostvaruje. I još je važno da ne treba da se menjate, nego vraćate sebi.

Trilogiju Transurfing imate u izdannju Arune iz Sremske Mitrovice i možete ih dobiti po dosta povoljnoj ceni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.