Rezervoari plastični za vodu

Glavna namena rezervoara za vodu je da obezbedi skladištenje različitih tečnih i čvrstih proizvoda. Najosnovnija svrha je da se zaštite proizvodi koji se skladište i da se osigura njihova laka upotreba nazad. Iako ispunjavamo sve ove potrebe, bezbedna upotreba je naš prioritet. Modeli rezervoara se proizvode vertikalno, horizontalno i sa prizmatičnim uglovima. Standardni rezervoar za vodu proizvodi se od polietilenskih sirovina, poliesterskih sirovina i hromiranog lima. Rezervoari za vodu u konusnoj strukturi se proizvode u 3 različita modela i različitih kapaciteta.

Konusni rezervoari imaju kapacitet od 1 tone do 20 tona. Naše proizvode možete lako dobiti tako što ćete napraviti najprikladniji izbor u skladu sa vašim područjem korišćenja i potrebama skladištenja. Ovi rezervoari za vodu se takođe proizvode sa otvorenim i zatvorenim ustima. Na ovaj način možete odabrati željeni model u skladu sa vašim potrebama korišćenja.

Konusni proizvodi za skladištenje imaju širok spektar upotreba od skladištenja vode u kiselom obliku do skladištenja hemikalija za industrijske svrhe. Kroz modele rezervoara sa konusnim dnom obezbeđeno je skladištenje svih vrsta proizvoda. Naši proizvodi se lako mogu koristiti sa svojim kapacitetima u različitim litrima. Konusni rezervoari za vodu sa gvozdenim nogama proizvedeni od LLDPE polietilenske sirovine su ekološki prihvatljivi i ne štete životnoj sredini. Činjenica je da polietilenska sirovina koju koristimo ima sertifikat za hranu i nudi bezbednu upotrebu protiv zdravlja ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.