Plastične kace i plastični rezervoari za vodu

Jedan od revolucionarnih proizvoda koji je osvojio Srbiju su proizvodi dobijeni ekstruzijom plastike. Napravljeni od PEHD praktično su neuništivi i imaju neograničen vek trajanja. Otporni su na sve vrste hemijskih uticaja i vremenske uslove. Plasticne kace  se koriste za razne stvari počevši kao plastične kace za vodu, ali i kao kace za grozdje, kupus, voće, povrće, idealne za fermentaciju.

Plastični rezervoari

Plastični rezervoari se prave kao vertikalni rezervoari i horizontalni rezervoari. Najčešće se koriste kao vertikalni plasticni rezervoari za vodu i oni se ne ukopavaju u zemlju već stoje kao nadzemni rezervoari. Za nešto ozbiljnije rezervoare za vodu koriste se cisterne horizontalni plasticni rezervoari za vodu. Uglovnom se ukopavaju u zemlju ali se koriste i kao nadzemni kada stoje na posebnim legama. Lako se i postavljau na traktorske prikolice pa su mobilne u slučaju nedostatka vode u vašem domaćinstvu.
I jedna značajna napomena, da su najbolje plastične kace iz Osečine, oni su specijalizovani za izradu plastičnih kaca i rezervoara. Tradicija izrade kod njih već postoji više od 40 godina. zato kada negde u Beogradu kupujete plastične kace i rezervoare, raspitajte se da li su iz Osečine, jer su one bez ikakve sumnje najkvalitetnije. Sve ostale se ne mogu porediti sa onim iz Osečine jer iskustvo izrade kaca i rezervoara u odnosu na druge je nešto što je ogromna prednost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.