Ako trazite skolu stranih jezika gde bi ste vi ili vaše dete išlo na neki od kurseva stranih jezika u Beogradu, onda je najbolje da potražite neku školu jezika u vašem delu grada. Mi možemo da vam preporučimo dve škole koje se nalaze na više lokacija u Beogradu i koje su po mišljenju svih polaznika jedne od najboljih skola stranih jezika u Beogradu.

Conlinguaplus skola stranih jezika

Ovo je jedna od najstarijih skola stranih jezika u Beogradu. Conlinguaplus skola stranih jezika nalazi se na šest lokacija u Beogradu. Pored nemackog i engleskog imaju dosta drugih kurseva stranih jezika, ali i srpski jezik za strance. Skola ima dobru reputaciju i mogu vam je sa sigurnošću preporučiti. Mislim da je ova skola ubedljivo najbolja za učenje nemackog jezika u Beogradu.

LNGeducation skola stranih jezika

Takođe vrlo poznata i stara skola stranih jezika koja je za sada na dve lokacije u Beogradu, sa tendencijom da se proširi. LNG education skola stranih jezika iz Beograda pored standardnij engleskog i nemackog jezika ima sve sdruge jezike, ali i one koji se manje koriste u siroj populaciji u Srbiji, kao svedski, norveski ili madjarski jezik. Svi ovi kursevi imaju svoje polaznike i za sada skola je izbacila veli broj zadovoljnih korsnika.

To su vam najbolje skole stranih jezika u Beogradu, pa ako su vam još u komšiluku onda ste na dvostrukom dobitku.