Tapete za zid i foto tapete

Stiže proleće i vreme kada se obično planira sređivanje prostora u kome živimo, obnavljanje i osvežvanje nakon zimskog perioda. AKo vam je dosadilo krečenje i hoćete nešto da promenite, za vam predlažem sređivanje enterijera i zidne tapete. Tapete za zid su bile veoma popularne 60 godina, u 90 setim su izašle iz mode skoro svi su ih izbacili iz kuće. Danas u savremenim uređenjima stanova tapete imaju veoma bitnu ulogu i popularne su kao nekada.

Naravno, izbor tapeta je veliki pa kada krenete u kupovinu, brzo će vam se zašareneti oči, pa ćete se zbuniti, pomešati u glavi različite dezene i kataloge, sve će vam se zavrteti i kada dođete kući one koje ste kupili, neće vam se svideti već su one druge bile bolje. Zato je bolje pre nego što krenete u kupovinu razmislite o tome šta želite, možda da uzmete u obzir i foto tapete, razmislite o dezenu i napravite uži izbor pri kupovini. Dobra stvar je što sve foto tapete i zidne tapete možete birati od kuće, imate internet online shop UNNA gde možete pogledati veliki izbor foto tapeta i tapeta za zid, tu su i plastificirane tapete, ima ih raznih. Odaberite nekoliko, pa malo odmorite oči i napravite najbolji izbor. Online shop će vam olakšati kupovinu. Samo da znate jedna rolna ima pet metara kvadratnih.

Kako da odaberete tapete za zid

Tapete za zid treba da uklopite u skladu sa vašim nameštajem koji se nalazi u sobi, obratite pažnju na boju i stil. Ako imate neku jarku boju nameštaja recimo narandžasto, tapet treba da bude neutralan sa nijansama crvenkaste ili narandžaste, sve je mnogo lakše kada je nameštaj neke standardne neutralne boje (bela, crna, braon) jer je odna izbor mnogo veći. Foto tapet izaberite po motivu u kojem možete uživati svaki dan. Pokušajte da sve uklopite što je moguće jednostavnije i nemojte preterivati u šarenilu.

Imate i plastificirane tapete koje je mnogo lakše održavati. Pa ako hoćete neki promenu, probajte da osvežite zidove sa tapetama.

One thought on “Tapete za zid i foto tapete

Оставите одговор